Voordelen van de elektrische sigaret

Voordelen van de elektrische sigaret

De voordelen van de elektrische sigaret


Elektrische sigaretten bieden enorm veel voordelen voor rokers. Het is niet alleen verstandiger, goedkoper en lekkerder om over te stappen op deze dampers, het mag op veel plekken ook nog eens binnen. Voor veel mensen is het erg vervelend om continu naar buiten te moeten om te roken, of het feit dat ze niet op de werkplek mogen roken. Met een elektrische sigaret mag dit op veel plekken nog wel gewoon.

 

Omdat de elektrische sigaret niet onder de tabakswet valt, is het dus ook niet verboden om ze bijvoorbeeld in de horeca te gebruiken. Dit komt omdat mensen om u heen minder last hebben van de damp dan van normale rook. De damp die uitgeademd wordt na het hijsen aan een elektrische sigaret verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bovendien komen er geen onaangename geuren vrij. Op het openbaar vervoer na, mag er nagenoeg overal gedampt worden. In de horeca, op de werkplek etc. Zo hoeft u nooit meer in de regen naar buiten om onder een klein afdakje uw sigaretje te roken, of een etentje/drankje onderbreken om een sigaretje te gaan roken.

 

Het andere voordeel is, dat het roken veel meer te proportioneren is. Waar bij regulier roken vaak een sigaret moet worden weggegooid als men slechts zin heeft in twee hijsen. Of juist de hele sigaret oproken omdat het anders zonde is om hem weg te gooien, kan er bij een elektrische sigaret heel makkelijk een hijsje genomen worden om hem vervolgens weer uit te schakelen. De elektrische sigaret geeft ook minder troep, geen geurtjes en is handig om mee te nemen. In plaats van een onhandig pakje sigaretten wat vaak uit elkaar valt, één elektrische sigaret bij hebben. Er zijn ook vele handige houdertjes en etuitjes beschikbaar om het meenemen nog gemakkelijker te maken.

 

Een elektrische sigaret biedt eigenlijk alleen maar voordelen zowel financieel en qua smaak, maar ook voor diegene die de regels omtrent het roken van tabak juist beu zijn. Op de meeste plekken mag een elektrische sigaret gebruikt worden en, belangrijker misschien nog wel, uw omgeving merkt er bijna niks van. 

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen