Geen pakjes maar flesjes

Geen pakjes maar flesjes

 

E-liquid, zo heet de vulling van een elektrische sigaret. De E-liquids zijn het geen wat nicotine en smaak afgeeft tijdens het dampen. Deze e-liquids zijn erg makkelijk te bestellen en het vullen van de e-sigaret met het vloeistofje is ook zeker geen raketwetenschap. 

 

Een potje e-liquid gaat een week mee, tegenover de twee dagen waarmee de gemiddelde roker met één pakje doet. Het verschil zit hem niet alleen in hoelang ze meegaan, maar ook in de prijs. Een potje e-liquid kost namelijk maar €3,75. Dat voor een week rookgenot. Hiervoor hoef je niet eens naar het tankstation of de tabakszaak, ze worden gewoon thuis op de mat afgeleverd.

 

Het grote voordeel van het 'roken' van deze liquids in plaats van tabak, is dat het aan te passen is aan persoonlijke smaak. De liquids komen ten eerste in een heleboel verschillende smaakjes, van bekende tabaksmerken, fruit en koffie tot zelfs energiedrank. Na het kiezen van de favoriete smaak is er ook nog de mogelijkheid om de hoeveelheid nicotine aan te passen. Hierbij zijn vier keuzemogelijkheden, van de reguliere hoeveelheid nicotine die ook in sigaretten zit tot en met nul milligram nicotine. Zo is het makkelijker en lekkerder om een nicotineverslaving te tackelen.

 

De liquids komen in potjes van 10ML en zijn gemakkelijk via deze site te bestellen. In deze vloeistofjes zitten hoofdzakelijk vier ingrediënten. Propyleenglycol, vegetable glycerine, aroma's en eventueel nicotine. Die eerste twee klinken misschien onbekend in de oren, maar worden toch in meerdere producten gebruikt. Zo wordt propyleenglycol onder andere in de voedings-, kosmetische- en farmaseutischeindustrie gebruikt. Vegetable glycerine wordt vooral in de voedselindustrie gebruikt, om waren zoet en vochtig te houden.

 

De reden om voor potjes in plaats van pakjes te kiezen is duidelijk. Het is veel goedkoper, handiger, verstandiger en kan heel goed helpen bij het verslaan/ verminderen van een nicotineverslaving. 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen