Elektrische sigaret steeds populaider

Elektrische sigaret steeds populaider

De elektrische sigaret wordt steeds populairder. Overal duiken de verschillende varianten op en steeds meer mensen stappen van het traditionele roken over naar het 'dampen'. Er zijn verschillende redenen waarom mensen beginnen aan de elektrische variant van het roken, zo is het goedkoper, gezonder en gewoonweg praktischer. Een belangrijke reden waarom de elektrische sigaret zo populair is is de variatie in smaakjes die het biedt.

 

Bij het pompstation zijn de mogelijkheden bij het kopen van tabak niet erg groot. Shag of sigaretten, sterker of lichter en of er nog een menthol smaakje aan zit. Voor verdere variatie in smaak moet men al gauw aan een waterpijp gaan lurken maar het is af te raden om deze overal mee naar toe te nemen, of te gebruiken. De elektrische sigaret heeft niet alleen het beste van beide werelden, maar gaat zelfs nog een stapje verder. Hij is vrijwel overal te gebruiken.

 

De smaken die te verkrijgen zijn voor de huidige generatie elektrische sigaretten zijn uitgebreid. Van fruitsoorten tot koffie, cola of zelfs energydrink. Misschien nog wel belangrijker voor de conservatieve roker, er zijn ook speciale smaakjes van bekende merken, shag of zelfs pijptabak. De zogeheten e-liquids zijn makkelijk te vervangen. Makkelijker dan het opzetten en aansteken van een waterpijp ( dat is af en toe echte raketwetenschap). Om een smaakje te vervangen draait men slechts het mondstukje er af en giet er een nieuw vloestofje in. De e-liquids zijn gemakkelijk online te bestellen en vele malen goedkoper dan normale tabak.

 

De moderne elektrische sigaret heeft alles wat een reguliere sigaret heeft en meer, of juist minder. De elektrische sigaretten zijn namelijk een stuk minder prijzig in vergelijking met tabaksproducten. De verschillende mogelijkheden bieden variatie voor degene die dat willen en tegelijkertijd het oude vertrouwde voor de verstokte roker die een gezonder en goedkoper alternatief voor zijn shagje wil. Tijd voor een elektrisch sigaretje!

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen