Elektrische sigaret eliquid

Elektrische sigaret eliquid

Onlangs heeft de Europese Unie bekend gemaakt dat de smaakstoffen uit tabak moeten verdwijnen. Onder andere de menthol sigaretten zullen binnen een aantal jaar niet meer gemaakt en verkocht worden. Ook moeten er afschrikwekkende plaatjes op de pakjes sigaretten komen. Deze maatregelen worden genomen om er voor te zorgen dat minder mensen überhaupt beginnen met roken. Voor degene die wel van een smaakje in hun tabak houden is de elektrische sigaret echter een uitstekend alternatief.

 
Door middel van steeds meer regelgeving wordt roken duurder en onaantrekkelijker gemaakt. De ideale reden om over te stappen op het elektrisch roken, het dampen heeft namelijk een heleboel voordelen. Zo is het niet alleen goedkoper, minder slecht voor de gezondheid en mag het overal; het is ook nog eens lekkerder. Met meer dan 30 smaken die op het moment beschikbaar zijn voor de clearomizers wordt roken een stuk smaakvoller.

 
De elektrische sigaretten worden gevuld met zogenaamde liquids, vloeistofjes die er in allerlei smaken zijn. Van cappuccino en cola tot ieders favoriete fruit en zelfs energydrank zijn verkrijgbaar als smaak voor uw elektrische sigaret. Voor degene die helemaal niet zo van de smaakjes zijn en het liefst zoals vanouds roken zijn de favoriete tabaksmerken ook vloeibaar verkrijgbaar. Zelfs de shagroker hoeft zijn oude vertrouwde smaak niet te missen.

Het voordeel van het elektrisch roken in plaats van roken is dat het een groter aantal smaakjes heeft en het minstens even lekker is. Men kan experimenteren met smaakjes zelfs meerdere door elkaar is mogelijk, maar ook de oude vertrouwde smaak kan behouden blijven. Dit alles met een frisse damp, die geen gele tanden of vingers tot gevolg heeft. Ook de nasmaak in  de mond is verleden tijd. Lekkerder roken, zelfs als menthol straks uit de schappen wordt gehaald.


 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen