De elektrische sigaret en de zomer

De elektrische sigaret en de zomer

De elektrische sigaret en de zomer
 

Met de zomer in aantocht gaan we er weel massaal op uit. Logisch ook, het strand, zwembad en pretpark zijn ook veel leuker met lekker weer. Het probleem is dan alleen dat er op veel van dat soort plekken ook buiten een rookverbod geldt. Of als je met zijn allen opeengeplakt zit op het strand er mensen last kunnen hebben van andermans rookgedrag.

 

Een elektrische sigaret kan echter haast overal gebruikt worden, wat ook in de zomer enorme voordelen oplevert. In de rij bij het pretpark of aan de rand van het zwembad, er mag bijna nergens meer gerookt worden. Dit omdat veel mensen last ondervinden van het meeroken. De ‘second hand smoke’, zoals de rook die de roker uitgeblazen heeft heet, is bijna even schadelijk voor omstanders als de sigaret voor de roker zelf.


Dit is een van de hoofdredenen dat roken op veel plekken verboden is. De e-sigaret heeft echter geen ‘second hand smoke’. Daarom mag het bijna overal. Het is dus niet alleen voor de gebruiker zelf, maar ook voor zijn of haar omstanders veel verstandiger om te gaan dampen.

Buiten dat het op veel plekken nog wel mag, in tegenstelling tot normaal roken, en het verstandiger is, is dampen ook nog veel lekkerder in de zomer. Doordat de e-liquids in veel verschillende smaken komen en de batterij erg lang mee gaat, geeft de elektrische sigaret gewoonweg veel meer genot.Weekendje naar een festival? De nacht van te voren even opladen en bijvullen met je favoriete smaakje en je kunt er het hele weekend van genieten. Ook op vakantie, waar sigaretten vaak goedkoper zijn dan hier, heeft een e-sigaret een heel groot voordeel; het is nog steeds goedkoper. Elektrisch roken kost minder dan roken, ook in het buitenland, en gemakkelijker. In nagenoeg alle Europese landen zijn de regels omtrent elektrisch roken hetzelfde als in Nederland.

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen