Bespaar veel geld met elektrisch roken!

Bespaar veel geld met elektrisch roken!

 

Er zijn meerdere redenen om van tabak over te stappen op een elektrische sigaret. Zo doen sommigen het omdat het verstandiger is, anderen omdat het op heel veel plekken gewoon mag en weer anderen vanwege de vele mogelijkheden die het e-roken biedt. Een van de beste redenen is echter, dat het gewoonweg véél goedkoper is.

 

Het is alweer een behoorlijke tijd economische crisis. Ik zou persoonlijk niet eens meer kunnen zeggen hoelang we nu al in economische malaise verkeren. In tijden van crisis is er in ieder geval vaak een tekort aan geld bij ons aller overheid. Waar gaat het rijk dit geld vandaan halen? Niet over levensmiddelen, dat is zeker. En al helemaal niet bij de banken die zelf al op 'omvallen' staan. Nee, luxe goederen. Dat is waar men het geld vandaan haalt. U raadt het al, de sigarettenprijzen schieten weer omhoog.

 

 Er is echter een manier om goedkoper te roken en dat is met de elektrische sigaret. Om meteen met de deur in huis te vallen, met een elektrische sigaret bespaart u op jaarbasis een kleine duizend euro. Duizend euro!

 

Dit bedrag is gebaseerd op het gemiddelde rookverbruik van de rokende Nederlander, tegenover de huidige tabaksprijs. Op die manier rookt een persoon er hier in Nederland namelijk al gauw €1250 doorheen, terwijl dampen net geen €270 per jaar kost.

 

Het dampen is zo goedkoop omdat er eigenlijk alleen maar liquid en coils (branders) gekocht hoeven worden. De eerste investering is natuurlijk een goede elektrische sigaret en ook die is in die €270 meegenomen. E-liquidjes kosten ongeveer drie a vier euro per flesje en zo'n flesje gaat een ongeveer week mee. De coils moeten om de vier/zes weken weken vervangen worden à twee euro. En dat is het! Kijk gerust even zelf rond op de site, om de prijzen nog eens te checken.

 

Er zijn vele redenen om over te stappen op de elektrisch roken en het besparen van veel geld is er een van. U hoeft niet meer over de grens voor u tabak, of urenlang tabak schieten om geld te besparen. Het is niet alleen verstandig, lekkerder en prakitscher. De elektrische sigaret is vele malen goedkoper.

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen