Informatie lader elektrische sigaret

Informatie lader elektrische sigaret

 

Er zijn een aantal verschillende manieren van het opladen van een elektrische sigaret.

Elektrische sigaret USB-Laadkabel:
De meest voorkomende oplader is de speciale USB-Laadkabel. Deze oplader is speciaal gemaakt voor de elektrische sigaret batterijen en kunnen daarom ook geen andere apparaten opladen. Bij deze oplader kunt u de batterij in de oplader draaien. Als u de batterij in de oplader heeft geschroeft en de lader daarna hebt aangesloten op het lichtnet, zal er een rood lampje gaan branden op de oplader. Dit wil zeggen dat de batterij wordt opgeladen.
 

Pass Through opladen:
Omdat veel mensen de speciale elektrische sigaret oplader als onhandig ervaren, is er een nieuwe ontwikkeling in opladen. Dit middels een normale mini-usb kabel (dit is dezelfde kabel waarmee je bijvoorbeeld je autonavigatie oplaadt).
 

Dit betekend dat je geen speciale oplader hoeft aan te schaffen voor de elektrische sigaret. Helaas is deze Pass Through techniek nog niet op alle verschillende batterijen toegepast. Een van de batterijen die deze functie bevat is bijvoorbeeld de eGo-V.

Twee voordelen van Pass Through opladen zijn:

1) Je kunt door blijven dampen terwijl u oplaad doordat de ingang voor het opladen aan de onderkant van de batterij zit.

2) Je hoeft geen speciale lader meer aan te schaffen. Dit is zeker handig aangezien de meeste mensen wel een mini-usb thuis hebben liggen. Ben je op visite en je batterij is leeg? Geen probleem, de meeste mensen hebben een mini-usb kabel thuis liggen.

Daarnaast bied elektrischesigaretjes.nl alle oplaadkabels, verloopstekkers enzovoort aan tegen zeer scherpe prijzen.

Meer informatie?
Mocht u nog meer informatie wensen, dan is onze klantenservice u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of te chatten in de chatbox rechtsonder in de pagina.
 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen