Informatie driptip elektrische sigaret

Informatie driptip elektrische sigaret

 

Wat is precies een driptip?
Een driptip is het bovenste mondstuk waar u uw lippen op heeft wanneer u een hijs neemt van uw elektrische sigaret.

Verschillende driptips:
Momenteel zijn er heel erg veel verschillende driptips te vinden. Vele aanbieders benoemen dezelfde driptip alleen vaak anders, waardoor dit verwarring oplevert. Het voordeel hiervan is wel dat een driptip verder geen echte specificaties heeft, behalve kleur en omvang.

Openingsgat:
Er zijn verschillende groottes in driptips en dit voornamelijk in de grootte van het openingsgat. Dit kan namelijk lichtelijk beïnvloeden hoe veel damp u inhaleert. Elke driptip, hoe dan ook welke grootte, is verder een kwestie van persoonlijke smaak.

Keuze:
Wij bieden alleen hoogwaardige kwaliteit van driptips aan. Het gaat bij de keuze van kleur, vorm, lengte of een andere eigenschap. Het is we belangrijk dat u bij het nabestellen van een driptip goed kijkt wat voor aansluiting u heeft voor uw driptip. Als u een verkeerde besteld, zal deze niet passen. Als u een clearomizer koopt, zit hier altijd de juiste driptip in. Mocht u niet zeker weten welke aansluiting u heeft of welke u moet nabestellen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer informatie?
Mocht u nog meer informatie wensen, dan is onze klantenservice u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of te chatten in de chatbox rechtsonder in de pagina.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen