Informatie clearomizer elektrische sigaret

Informatie clearomizer elektrische sigaret

 

Wat is een clearomizer?
De opslag tank waar het vloeistof in zit bij de elektrische sigaret heet de clearomizer. De clearomizer is er in verschillende vormen, maten en kleuren. Deze clearomizer dient gevuld te worden met een liquid.

Manier van vullen:
Naast dat de clearomizer er in verschillende vormen en maten is, dienen sommigen ook op een andere manier gevult te worden.

Er zijn twee vormen van vullen:

1) Bottom fill. Bij deze manier van vullen kun je de onderkant van de clearomizer er af schroeven en op die manier de clearomizer rechtstreeks vullen vanuit de liquid fles.

2) Top fill. Bij deze manier van vullen kun je de bovenkant van de clearomizer er af schroeven. Dit is vaak door de driptip los te schroeven. Deze bovenkant is wat nauwer dan die bij een bottem fill clearomizer. Daarvoor raden wij het vullen via een naaldfles aan.

Bij beide vormen van vullen is het belangrijk dat u het niet in de verbrandingsbuis giet. Mocht dit gebeuren, maak dan de binnenste buis schoon met een stukje wc papier of iets vergelijkbaars. Anders heeft u de kans dat u de onverdampte liquid in uw mond krijgt.

Bottom coil:
De clearomizers kunnen op verschillende plekken de coil zitten. Bij ons kunt u echter alleen clearomizers kopen waar de coil op de bodem zit van de clearomizer. Deze komen namelijk het beste uit de test.

Wicks:
Op het internet is veel te vinden over de wicks die in een clearomizer zitten. Deze wicks zijn de touwtjes die het liquid naar de coil leiden. De wicks zijn inbegrepen bij de coil en deze zijn ook niet los te verkrijgen.

Er zijn twee soorten wicks, short en long wicks. Deze geven aan of het korte of lange touwtjes zijn. Zodra deze wicks samen komen met het liquid, zullen ze doorweekt worden met de liquid en kan de vloeistof naar de coil worden geleid.

Qua smaak maakt het helemaal niets uit of je nu een lange of korte wick hebt.

Driptips:
Een driptip is het mondstuk waar de damp doorheen gaat als het richting je mond gaat. Deze zijn er ik verschillende maten, kleuren en vormen. Er zijn driptips voor de elektrische sigaret die juist een grote opening hebben of jusit een nauwe. Dit is slechts een kwestie van persoonlijke smaak en ervaring.

Driptips worden voornamelijk uit plastic of aluminium gemaakt. Sommigen vinden aluminium fijner, sommingen vinden plastic fijner. Het voornaamste bij een aluminium driptip dat deze wat kouder aan de lippen voelt. Weer een kwestie van persoonlijke voorkeur.

De meest verkochte driptip als nabestelling is de aluminium versie. De meest verkochte is de aluminium 510 Driptip. Kijk voor het aanschaffen goed welke driptip wel en niet past op uw clearomizer. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?
Mocht u nog meer informatie wensen, dan is onze klantenservice u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of te chatten in de chatbox rechtsonder in de pagina.

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen