Informatie brander/coil elektrische sigaret

Informatie coil/brander elektrische sigaret

 

Coil:
De brander, ookwel de brander genoemd, is dé verdamptechniek binnen een elektrische sigaret. De elektrische sigaret maakt damp doordat er liquid bij de gloeidraad van de brander komt. Dit zorgt voor de damp. Hoe meer de gloeidraad verwarmt word, hoe meer damp er door heen komt.
 

Diverse soorten:
Er zijn momenteel veel verschillende soorten coils te verkrijgen. Wij bieden slechts de beste kwaliteit aan en hebben dus een selectie voor u gemaakt. Ook zijn wij een voorstander van Bottom Coil Clearomizer (BCC) waarbij de coil aan de onderkant van de clearomizer zit.
 

Levensduur bottom coil:
Het is lastig om de levensduur van een coil te bepalen. Dit hangt namelijk voor het grootste gedeelte af van het rookgedrag en het vermogen van de batterij. De coil is vervangbaar, dus ook schoon te maken. Mocht u merken dat de smaak van uw e-liquid minder wordt, reinig dan de coil. Hiermee verlengt u dan de levensduur van de coil.
 

Weerstanden:
Momenteel zijn er hoge en lage weerstanden te verkrijgen. Hoog variëert tussen 2,2 oHm en 2,5 oHm. Laag variëert tussen 1,5 oHm en 2,0 oHm.

Om de gemiddeldes te pakken van de hoge en lage weerstanden, geven we het verschil weer:

- 1,8 oHm: deze weerstand geeft meer damp en voelt zwaarder op de keel, maar de smaak is minder intens.

- 2,4 oHm: deze hoge weerstand geeft minder damp en voelt lichter op de keel, maar de smaak is intenser.

 

Meer informatie?

Mocht u nog meer informatie wensen, dan is onze klantenservice u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of te chatten in de chatbox rechtsonder in de pagina.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen