Informatie accu's/batterijen elektrische sigaret

Informatie accu’s/batterijen elektrische sigaret

 

De meeste vragen die gesteld worden over de elektrische sigaret gaan over de accu/batterij van het apparaat. In de onderstaande punten vindt u de meestgestelde vragen met de antwoorden.

U kunt uiteraard altijd aanvullen informatie vragen door contact met ons op te nemen.

1) Waarvoor dient de accu/batterij van een elektrische sigaret?

De batterij van de elektrische sigaret dienst als stroomtoevoer richting de coil, de brander in de clearomizer. Deze coil is een gloeidraad die er voor zorgt dat de vloeistof verdampt word. Als u de knop op de batterij indrukt, zal de stroomtoevoer worden geactiveerd en kunt u een hijs nemen van uw elektrische sigaret. Zodra u de knop indrukt, zal deze gaan oplichten. Zo kunt u zien dat deze werkt.

Gaat er geen licht branden of hijst de elektrische sigaret niet? De volgende oorzaken kunnen zijn opgespeeld: de batterij is leeg en dient opgeladen te worden, de clearomizer is niet goed bevestigd op de batterij, de batterij is vergrendeld.

U kunt de batterij vergrenden of ontgrendelen door vijf maal op de damp-knop te drukken.
 

2)  Hoe lang gaan de accu/batterij mee?

Hoe lang een batterij mee gaat, is afhankelijk van het aantal mAh (wat staat voor miliampère-uur). Dit geeft aan wat de capaciteit is van de batterij. De gemiddelde uren van gebruik zijn als volgt:

-          650mAh +/- 4 uur

-          900mAh +/- 6 uur

-          1100mAh +/- 8 uur

-          1300mAh +/- 10 uur
 

De ervaring blijkt dat klanten die een 650mAh batterij kopen, toch achteraf liever een andere batterij hadden gekozen. Een die een grotere capaciteit heeft, aangezien de 650mAh een te kleine capaciteit heeft.3)  
Wat is de levensduur van de accu/batterij?

De levensduur is afhankelijk van een aantal verschillende zaken. De intensiteit van de gebruiker is het belangrijkste. Daarom spreken we over hoe vaak deze batterij op te laden is. Gemiddeld kunnen alle type batterijen 300 maal worden opgeladen voordat ze sneller leeg raken of defect gaan.

Dit in uren komt neer op het volgende:

-          650mAh +/- 1200 uur

-          900mAh +/- 1800 uur

-          1100mAh +/- 2400 uur

-          1300mAh +/- 3000 uur

 

Meer informatie?
Mocht u nog meer informatie wensen, dan is onze klantenservice u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of te chatten in de chatbox rechtsonder in de pagina.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen