Toelichting gebruik e-liquid elektrische sigaret


De e-liquid voor de elektrische sigaret is uitsluitend bedoeld voor rokers ouder dan 18 jaar.

Houdt de e-liquid buiten bereik van kinderen en dieren.
Gebruik de e-liquid niet indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

De E-liquid is niet bedoeld voor personen die de volgende aandoeningen hebben of een verhoogd risico lopen op het krijgen van: hoge bloeddruk, hart- en vaatziektes en diabetes.

De e-liquid is niet geschikt voor personen welke medicijnen tegen depressies en astma gebruiken en/of allergisch zijn voor een of meerdere bestandsdelen.

Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts voordat u een elektrische sigaret aanschaft.
De e-liquid is niet bestemd voor orale inname en is giftig bij inname anders dan door inhalering bij verdamping en is alleen geschikt voor in het gebruik in een elektrische sigaret. Elektrisch roken is een alternatieve manier van roken. 

Een elektrische sigaret is geen middel om te stoppen met roken.
Wees ervan bewust dat u nicotine binnenkrijgt als u e-liquids gebruikt met nicotine. Nicotine is een verslavende stof en is slecht voor hart en bloedvaten.

Het gebruik van e-liquids met en zonder nicotine is voor eigen risico. Bewaar de e-liquid op een droge en koele plaats. De e-liquid is ten minste houdbaar tot 2 jaar na de verpakkingsdatum.

Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen